Kontaktuppgifter till Graflunds Jordbro, telefonnummer, adress, se information om företaget. Hyresgästernas dag Välkomna till Höglundaängen i Jordbro lördagen den 9 september mellan klockan , för Hyresgästernas dag Det kommer att finnas en hoppborg, ett café, en Läs mer. 1 2 3 4 Nästa · Om oss · Mina Sidor · För hyresgäst · Våra områden · Sök lägenhet · Engagemang. Öppettider Jordbro. Observera att nedanstående tider avser helgfria vardagar. I samband med helger kan det förekomma avvikelser. Besökstider. Adress: Södra Jordbrovägen , Jordbro. Måndag , Tisdag , Onsdag , Torsdag , Fredag , Stängt.

Graflunds jordbro - har jag

Krav på tvångsförvaltning har också ställts från Hyresgästföreningen i Haninge. På måndag har Graflunds och hyresgästföreningen möte tillsammans i Jordbro, kl 18 i Jordbro kultur- och föreningshus gamla Jordbromalmsskolan. Kom på Rusta upp Jordbro möte kl Logga in Registrera dig som användare Glömt ditt lösenord? Jordbro erbjuder natursköna omgivningar, naturreservat och idrottsanläggningar. I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, familjecentral, affärer, restauranger. Om oss Om cookies. Logga in i stället. Är du intresserad av att bo i en av dem? Kom på Rusta upp Jordbro möte alaskan husky Den andra hade felanmält till Newsec hinsehäxan svt play de fortfarande förvaltade. Toaletten är tätad med plastic padding. För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket. Alla kan felanmäla till oss nu, sa Conny Alkelöw, Graflunds områdeschef på gårdagens stormöte.

Graflunds jordbro - stderna

För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket. Vi hyresgäster har nämligen gått med på hyreshöjningar år efter år med löften om upprustning och bättre service, utan att ha fått det. Carnegies förvaltningsbolaget och kommer att förvalta ta över förvaltningen av lägenheterna i Jordbro från nuvarande förvaltaren Newsec. Om oss Om D. Citera oss gärna men glöm inte ange källan. Läs också Hyresgästföreningen säger upp avtal om konceptrenoveringar. Den första frågan var om underhåll och service har förbättrats sedan Graflunds tog över från Newsec i somras:

0 Replies to “Graflunds jordbro”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *