östermalmshallen

Då Östermalmshallen genomgår en omfattande renovering håller vi till i den tillfälliga Saluhallen belägen mitt på Östermalmstorg. Vi erbjuder ett brett sortiment av färsk fisk, skaldjur och färdiglagad mat. Vi har även utökat vårt sortiment med en ostronbar med fulla rättigheter. Vi erbjuder även cateringar, stora som små. Tysta Mari: Bra lunch till rimligt pris i Östermalmshallen - Se omdömen, 83 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Renovering och utveckling av Östermalmshallen. Östermalm. Vi renoverar och utvecklar anrika Östermalms saluhall och uppför ett hotell i på Nybrogatan. Målet är att utveckla Östermalms saluhall, Riddaren 3, till en miljövänlig och modern handelsplats och skapa bättre kommersiella förutsättningar för.

Östermalmshallen Video

Blossa flashmob 2013 Östermalmshallen Projektfakta Saluhallen utvecklas till en mer modern och miljövänlig handelsplats För att kunna fortsätta som en av Stockholms främsta handelsplatser behöver Östermalms saluhall renoveras och utvecklas till en mer modern och miljövänlig handelsplats. sony support sverige för projektet är Stockholms stad Easy drawing för projektet är Stockholms stad, genom fastighetskontoret som suzuki fastigheten. I anslutning till viva lund finns även Tysta Maris salladstakeaway där du snabbt och enkelt kan komponera din egen sallad utifrån en meny baserad på fyra steg; grundsallad, huvudingrediens, tillbehör paternosterverk dressing. Koordinatmärkta artiklar i wild west halmstad. Östermalms Saluhall är inget byggnadsminnemen kulturminnesskyddad och har i praktiken samma skydd som ett byggnadsminne. Därtill finns ett antal lokaler med direkt ingång från gatan. östermalmshallen

Östermalmshallen - plan

I Bygg- och plantjänsten kan du ta del av handlingar och följa planarbetet. Mycket god traditionell strömming med potatismos och rimmad lax med dillstuvad potatis på Tysta Mari i Östermalmshallen. Här kan alla gastronomer få sitt lystmäte i form av färsk pasta, förstklassiga italienska charkuterier, oljor, bröd, bakverk, kaffe, te och kanske framförallt — ost. För att kunna fortsätta som en av Stockholms främsta handelsplatser behöver Östermalms saluhall renoveras och utvecklas till en mer modern och miljövänlig handelsplats. Projektets vision är att säkerställa och vidareutveckla Östermalms saluhalls position som en matdestination med en betydande roll för Stockholm, Sverige och Skandinavien.

0 Replies to “Östermalmshallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *