wash östersund

Kontaktuppgifter till Mw Wash AB Östersund, telefonnummer, adress, se information om företaget. Ocay · praktijk298.info · - 57 5 Visa nummer. Minnesgärdsgränd 4,. 45 ÖSTERSUND. Karta och vägbeskrivning. 2. Flytande Tvål Soft Care Wash · praktijk298.info Du kan köpa flytande tvål soft care wash hos Ocay. kr · 0 Skriv ett omdöme! Ditt företag? Finansiell info. Hos oss är kunden i fokus och vi utgår alltid efter din personlighet. När du lämnar vår salong vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen med en ny frisyr och alla verktyg för att kunna sköta om ditt hår hemma. Något som också ligger oss varmt om hjärtat är miljön och vi har därför valt att jobba med italienska Davines. wash östersund

Wash östersund - CRDi 5dr

Sätta ihop en snygg frisyr med en fantastisk färg som är miljö medveten, är det bästa som finns! Hos mig är kunden alltid i full fokus, vilket ska kännas efter ett besök hos mig. Med stor passion och brinnande intresse för det kreativa frisöryrket, anpassar jag stil, färg och form för din personlighet, både för vardag och fest. Förändring är min stora favorit inom yrket som frisör. Hos oss är kunden i fokus och vi utgår alltid efter din personlighet. Instagram Här finns vi Boka tid.

Wash östersund - kan gra

När du lämnar vår salong vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen med en ny frisyr och alla verktyg för att kunna sköta om ditt hår hemma. Med stor passion och brinnande intresse för det kreativa frisöryrket, anpassar jag stil, färg och form för din personlighet, både för vardag och fest. Instagram Här finns vi Boka tid. Och det jag brinner för. Färg och form är det jag älskar! Tillsammans kommer vi fram till vad som passar just dig och jag lägger stor vikt i att du ska vara nöjd med ditt hår. Hos mig är kunden alltid i full fokus, vilket ska kännas efter ett besök hos mig. Hjälper dig även med att sätta ihop produkter och styling som passar dig och din vardag. Klipp Klipp kr. Färg och form är det jag älskar! Jag älskar wash östersund färger, långa hår, page, slingor och mycket, mycket mer som hör detta fantastiskt roliga yrke till. Tillsammans kommer vi koka broccoli till vad som passar just dig och jag lägger stor vikt i att du ska vara nöjd rotfruktsgratäng ditt hår. Kunder hos oss är alltid i fokus!

0 Replies to “Wash östersund”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *