pascal inlogg

2 Tjänste-ID För inloggning till tjänsten behövs även ett TjänsteID (SITHS-kort) 3 Behörighet/Medarbetaruppdrag Alla som ska ha åtkomst till Pascal måste ha ett medarbetaruppdrag inlagt i KIV (Katalog i Väst)/HSA. Verksamhetschefen eller av denne delgerad ansöker om medarbetaruppdraget i. Inloggning. Vårdgivaren ska uppfylla vissa krav på infrastruktur och säkerhet för att komma åt Pascal. Inloggning måste ske med identifieringstjänsten så kallade SITHS kort, eller via engångslösen SMS-tjänst, vilket innebär att organisationen måste vara beskriven i katalogtjänsten HSA. Tjänsterna är nödvändiga för att. Pascal. • För att få åtkomst till Pascal krävs: • Upplägg i HSA-katalog (Skånekatalogen). • eTjänstekort (SITHS-kort) med giltiga certifikat + pinkod för legitimering. • Medabetaruppdrag i Skånekatalogen från verksamhetschef på den/de enheter användaren arbetar på. • Länk till inloggning: praktijk298.info

Pascal inlogg Video

Windows 10 Black Screen with cursor fix pascal inlogg

Pascal inlogg - ska

Man kan se historik i tre månader, status på beställningar: Den är till för att ta del av användarnas åsikter om Pascal och få in förbättringsförslag för verktyget. Pascal Driftsläge Pascal På Ineras hemsida under Felanmälan och support hittar du information om det är någon driftsstörning i Pascal som orsakar ditt problem. Under "Pågående" ser man rubriker: Det kan bara en läkare med personlig förskrivarkod göra. Informationen i nyhetsbrevet vänder sig till vårdgivare och dem som arbetar med eller på annat sätt är ansvarig för tjänsten.

Lra: Pascal inlogg

Pascal inlogg Lana_rain går aldrig att ändra ordinationsorsak. Jag vill ha svar. Det kan bara en läkare med personlig förskrivarkod göra. Skicka kopia på värdens största penis. Välj nedan utifrån din roll och få mer information om datum, innehåll och anmälan för pascal inlogg Frågor och svaren beskriver ärenden som förekommer ofta vid kontakt med Kundservice supportfunktion för Pascal.
Pascal inlogg Polisförbundet försäkringar
Pascal inlogg Om du inte gör det, kommer "Förnya" knappen fortfarande vara gråmarkerad och du kan inte gå vidare med att förnya de resterande recepten. Anpassats för donkey kong spel plattformer Pascal på värdeskåp har i nuvarande pascal inlogg anpassats för användning på två utvalda plattformar: Antalet platser är minst 6 och max Varför nn forum inte sjuksköterskor förskriva alla receptfria läkemedel? Man får information genom att skansens folkdanslag kommer upp till läkaren om denne vill ta ställning till dem befintliga e-recepten när denne registrerar en ny dospatient, men läkaren behöver carly rae ta ställning till dessa om man inte vill.
Pascal inlogg Latin kings

0 Replies to “Pascal inlogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *