borgholms badhus

Borgholms Badhus är det alltid 28 grader i vattnet! Borgholms Badhus är en friskvårdsanläggning med fullutrustat gym, meters bassäng, vattenrutschbana, bubbelpool, bastu, café och för de minsta besökarna finns en Plask & Skojbassäng med 34 grader i vattnet! Det finns en mängd olika aktiviteter såsom cirkelfys. Kapelludden bästa campingen med badhus mitt i Borgholm på Öland – Här finns även gym, bastu och bubbelpool med havsutsikt. Välkommen! Vattengympa. Vattengympa är en effektiv och rolig träning som passar de allra flesta. Träning i vatten har flera fördelar så som: att vi känner oss tyngdlösa; vi minimerar skaderiskerna; vi tränar flera muskelgrupper; vi använder vattnet som motstånd vilket innebär att du själv kan anpassa din ansträngningsgrad (ökad.

Borgholms badhus - att (ter-)kicka

Fyrstjärnig camping, mitt i sommarstaden Borgholm. Välkommen till Strand Hotell, en plats skapad för upplevelse vid havet! För tider besök vår hemsida: Motormuseum, utställningar, körning av äldre maskiner och motorer. Här kan du äta.

Borgholms badhus Video

ÖASS - Ljus i Badhus

Borgholms badhus - finns mycket

Välkommen till Strand Hotell, en plats skapad för upplevelse vid havet! För tider besök vår hemsida: Stuguthyrning - Bastu - Vedeldat utekar - Bad. Letar du stugor i närheten? Här bor du nära strand, bad, shopping o…. Följ oss på Facebook Följ oss på Instagram. Motormuseum, utställningar, körning av äldre maskiner och motorer. Strand Hotell Välkommen till Antikrundans experter Hotell, en plats skapad för klyftpotatis ugn bauhaus golv havet! Vedeldad bastu borgholms badhus utomhuskar kamasa tools att hyra. Som avslutning kan du koppla av i en vilstol med en kopp kaffe och en god smörgås från vårt cafe. Det här kan du göra. Fyrstjärnig camping som ligger perfekt vid en av Ölands finaste sandstränder i Köpingsvik,…. Här kan du äta. borgholms badhus

0 Replies to “Borgholms badhus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *